Kandidaten

HDDN Legal Search bemiddelt ervaren advocaten, bedrijfsjuristen, general counsel, (kandidaat-)notarissen, juristen, fiscalisten, directiesecretarissen en compliance officers naar een volgende stap in hun carrière. Dit kan zijn voor vaste en tijdelijke posities.

De praktijk leert dat menig jurist/fiscalist vaak niet op zoek is naar een volgende stap, maar wel benieuwd is naar wat er zich afspeelt in de huidige markt. Daarom informeren en adviseren wij kandidaten graag over de mogelijkheden op basis van hun werkervaringen en ambities.

Door middel van een open en eerlijke communicatie streven wij naar een lange termijn relatie met de juristen en fiscalisten in ons netwerk. Een relatie welke tevens gebaseerd is op vertrouwen en laagdrempeligheid.

Op het moment dat jij besluit dat je op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen en mogelijkheden, vragen wij je met ons contact op te nemen. Dit kan middels het contactformulier of door je curriculum vitae achter te laten middels het open sollicitatie formulier linksonder op de vacaturepagina.

Op basis van jouw c.v. en ambities zullen wij je dan op de hoogte houden van posities die goed aansluiten op jouw profiel en wensen. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.


Hoe ziet de procedure er verder uit?
Mocht er interesse zijn naar aanleiding van een van de mogelijkheden die HDDN Legal Search jou heeft voorgelegd, dan wordt in een informeel gesprek onderzocht of de functie daadwerkelijk aansluit bij jouw verwachtingen en die van de opdrachtgever.

Gedurende het gehele verdere proces dat erop volgt zal HDDN Legal Search je bijstaan en adviseren over de eventuele volgende stap die jij in je carrière gaat nemen.

Mocht je een keer met ons van gedachten willen wisselen over over jouw loopbaan laat het ons dan weten. Dit kan middels het contactformulier of bel direct met Michiel Donner op telefoonnummer 06 41 53 91 47.