Onze diensten

 

Legal Search

Opdrachtgevers zijn goed in staat om middels de gebruikelijke werving- en selectiemethoden personeel te vinden. Deze methoden zijn alleen niet altijd voldoende om ook het beste resultaat te bereiken. Simpelweg omdat door de gebruikte methoden niet de volledige markt met potentiële kandidaten wordt aangesproken.

HDDN Legal Search levert nu de aanvullende dienst waarmee u in staat bent om de volledige doelgroep te bereiken. HDDN Legal Search heeft namelijk ingezet op technologische ontwikkelingen en een eigen systeem ontwikkeld waarmee potentiële kandidaten binnen het gezochte profiel binnen enkele minuten volledig in kaart zijn gebracht. Vervolgens benaderen wij persoonlijk en uiterst discreet deze potentiële kandidaten om hen te interesseren voor uw propositie. Onze Legal Search is de meest
efficiënte manier om ervoor te zorgen dat uw openstaande positie onder de aandacht komt bij de kandidaten die u wilt spreken.

Door ons al vroeg in uw werving- en selectieproces als partner in te schakelen krijgt u het meest efficiëntie proces dat er is. Wij bieden een volledige marktbewerking en u blijft in staat om zelf advertenties te plaatsen en mensen uit uw eigen netwerk te spreken. 

Interim Services

Bent u op zoek naar een tijdelijke jurist? Ook dan bent u bij HDDN Legal Search aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van interim professionals met uiteenlopende juridische achtergronden en specialisaties. Wij inventariseren uw behoefte en op basis van uw wensen selecteren wij de juiste professionals. Deze selecteren wij op basis van de gewenste specialisatie(s) en/of vaardigheden, maar ook op intrapersoonlijke kenmerken. Wij streven naar een vlotte invulling van de opdracht en proberen u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Indien gewenst kan HDDN Legal Search u ook tijdelijke ondersteunen bij onderdelen van uw wervingsproces of zelfs uw gehele werving- en selectieproces uit handen nemen. Afhankelijk van de behoefte zoeken wij samen met u naar de juiste oplossing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zo kunnen wij in overleg met u het functieprofiel en de advertentietekst opstellen en besluiten welke werving- en selectiemethoden moeten worden ingezet. Vervolgens voeren wij de eerste oriënterende gesprekken en handelen tevens kandidaten af indien zij niet aan het gewenste profiel voldoen. Na het presenteren van de best passende kandidaten bepaalt u vervolgens met welke kandidaten er verder wordt gesproken. Kortom wij ontfermen ons over uw wervingsproces, waardoor uw HR afdeling wordt ontlast, doorlooptijden korter worden en u meer zekerheid heeft in het behalen van uw recruitment doelstellingen.

RPO is uitermate geschikt wanneer er binnen uw organisatie (tijdelijk) onvoldoende capacititeit voor handen is om het werving- en selectieproces goed te kunnen overzien. Het gebruik van de Legal Search zit bij RPO inbegrepen. 

Legal Survey

De informatie die HDDN Legal Search terugkrijgt uit de markt van kandidaten wordt ondergebracht in ons recruitmentsysteem. Deze informatie is zeer waardevol aangezien deze gegevens door organisaties goed bruikbaar zijn bij het aanpassen van de arbeidsmarktcommunicatie of in het kader van merkpositionering.

Deze informatie wordt door HDDN Legal Search verwerkt in een overzicht dat een beeld schept over hoe er op dat moment tegen uw organisatie wordt aangekeken. De Legal Survey kan onderdeel uitmaken van de Legal Search. Een extra reden dus om te kiezen voor HDDN Legal Search.

Opbouw flexibele schil

HDDN Legal Search ondersteunt advocatenkantoren (en eventueel ook bedrijven) die op zoek zijn naar een ‘flexibele schil’ van zelfstandig werkende advocaten/juristen, die kantoren in staat stelt om snel grote hoeveelheden werk te verzetten of specialisten aan te bieden die zich niet in eigen huis bevinden. Daarmee zijn deze kantoren in staat om flexibeler, efficiënter en vaak goedkoper diensten te leveren aan hun cliënten waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.


Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier.


Terug naar opdrachtgevers