Opdrachtgevers

HDDN Legal Search voorziet in de werving en selectie van ervaren advocaten, bedrijfsjuristen, (kandidaat-)notarissen, juristen, fiscalisten en compliance officers voor vaste en tijdelijke posities. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar flexibiliteit is in een veranderende markt minstens zo belangrijk. Vandaar dat wij onze dienstenportfolio zo goed mogelijk willen laten aansluiten bij de vraag van moderne recruiters en HR afdelingen.

Zo werken wij intensief met u samen: Wij nemen u alle beslommeringen uit handen, maar u houdt zelf de controle over het werving en selectieproces. 

Onze aanpak kenmerkt zich door laagdrempeligheid en transparantie. Daarbij streven wij er naar om de meest efficiënte dienstverlener te zijn binnen de branche.

Legal Search

Opdrachtgevers zijn goed in staat om middels de gebruikelijke werving- en selectiemethoden personeel te vinden. Deze methoden zijn alleen niet altijd voldoende om ook het beste resultaat te bereiken. Simpelweg omdat door de gebruikte methoden niet de volledige markt met potentiële kandidaten wordt aangesproken.

HDDN Legal Search heeft daarom een eigen systeem ontwikkeld waarmee potentiële kandidaten binnen het gezochte profiel binnen enkele minuten volledig in kaart zijn gebracht. Wij benaderen persoonlijk en uiterst discreet deze potentiële kandidaten om hen te interesseren voor uw propositie. Onze Legal Search is een zeer efficiënte manier om uw openstaande positie onder de aandacht te brengen bij de kandidaten die u wilt spreken.

Wij bieden een volledige marktbewerking en u blijft in staat om zelf advertenties te plaatsen en mensen uit uw eigen netwerk te spreken. Daarbij geven wij terugkoppeling ten aanzien van de reacties van benaderde kandidaten, zodat u ervan op de hoogte bent hoe er tegen uw organisatie wordt aangekeken.

Interim Services

Bent u op zoek naar een tijdelijke jurist? Ook dan bent u bij HDDN Legal Search aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van interim professionals met uiteenlopende juridische achtergronden en specialisaties. Wij streven naar een vlotte invulling van de opdracht en proberen u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Voorbeelden van opdrachtgevers waarmee wij eerder hebben samen gewerkt:
 

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor loyens loeff

        

 

Afbeeldingsresultaat voor danone

Afbeeldingsresultaat voor nn investment partners

 

Afbeeldingsresultaat voor pels rijcken logo

 

 

Afbeeldingsresultaat voor kennedy van der laan logo

Afbeeldingsresultaat voor mitsui rail capital europe logo

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor fgh bank

Ekelmans & Meijer logo

Afbeeldingsresultaat voor dnb logo

 

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor strukton logo

Afbeeldingsresultaat voor Intertrust logo

 

Gerelateerde afbeelding

 

Afbeeldingsresultaat voor triodos investment management logo