Opdrachtgevers

HDDN Legal Search voorziet in de werving en selectie van ervaren advocaten, bedrijfsjuristen, (kandidaat-)notarissen, juristen, fiscalisten en compliance officers voor vaste en tijdelijke posities. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar flexibiliteit is in een veranderende markt minstens zo belangrijk. Vandaar dat wij onze dienstenportfolio zo goed mogelijk willen laten aansluiten bij de vraag van moderne recruiters en HR afdelingen.

Onze aanpak kenmerkt zich door laagdrempeligheid en transparantie. Daarbij streven wij er naar om de meest efficiënte dienstverlener te zijn binnen de branche.


Werving & Selectie anno nu
Wij begrijpen dat u als opdrachtgever de controle over het werving- en selectieproces het liefst dicht bij u houdt en niet volledig uitbesteedt. Maar u wilt wel alle geschikte middelen kunnen inzetten om de juiste kandidaten te vinden.

Daarom kiest HDDN Legal Search er bewust voor om een aanvullende dienstverlener te zijn binnen uw wervingsproces. Wij maken daarbij gebruik van de modernste ICT op het gebied van recruitment die wij specifiek hebben toegesneden op de juridische markt. Met behulp van deze software maken wij de beste matches en leveren wij het beste én snelste resultaat.


Lees hier met welke diensten wij voor u het verschil kunnen maken.
 

 

Voorbeelden van opdrachtgevers waarmee wij eerder hebben samen gewerkt:
 

 

 

 

 

           

 

 

Afbeeldingsresultaat voor kennedy van der laan logo

 

 

Ekelmans & Meijer logo

 

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor danone

 

Afbeeldingsresultaat voor fgh bank

 

 

 

 

 

Gerelateerde afbeelding

Logo Triodos Investment Management

 

         

             

Gerelateerde afbeelding