mr. Inèz den Nijs

Inèz den Nijs is haar loopbaan begonnen als advocaat arbeidsrecht bij Van Till Advocaten in Amsterdam. Naast haar juridische werkzaamheden was zij actief als bestuurslid van de Amsterdamse Jonge Balie binnen de nationale en internationale wereld van de advocatuur.

Na drie jaar als advocaat te hebben gewerkt is zij begonnen als consultant bij het juridische werving- & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People). Daar heeft zij vijf jaar lang een netwerk van contacten opgebouwd van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Haar klanten bevonden zich in de advocatuur, het bedrijfsleven en de overheid. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar het gerenommeerde werving & selectie bureau Ebbinge & Company. Daar heeft zij zich ruim twee jaar gericht op het bemiddelen van ervaren professionals binnen de financiële en bancaire wereld.

Inèz is sparringpartner en coach voor kandidaten en treedt op als adviseur voor opdrachtgevers met betrekking tot werving- en selectieprocedures, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.