Over Ons

HDDN Legal Search richt zich specifiek op de bemiddeling van ervaren juridische professionals: in het bedrijfsleven, de advocatuur en bij de overheid. Zowel voor VASTE als voor INTERIM posities.

Alle drie zijn wij meester in de rechten met ruime werkervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en in de werving en selectie van professionals. Wij beschikken over een groot (juridisch) netwerk en hebben gedegen kennis van de juridische arbeids- en kandidatenmarkt. Hierdoor vinden wij snel en adequaat de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Sinds onze start in 2012 hebben we veel succesvolle plaatsingen mogen realiseren en dat blijven we graag vol enthousiasme doen.

Inèz den Nijs is haar loopbaan begonnen als advocaat arbeidsrecht bij Van Till Advocaten in Amsterdam. Naast haar juridische werkzaamheden was zij actief als bestuurslid van de Amsterdamse Jonge Balie binnen de nationale en internationale wereld van de advocatuur.

Na drie jaar als advocaat te hebben gewerkt is zij begonnen als consultant bij het juridische werving- & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People). Daar heeft zij vijf jaar lang een netwerk van contacten opgebouwd van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Haar klanten bevonden zich in de advocatuur, het bedrijfsleven en de overheid. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar het gerenommeerde werving & selectie bureau Ebbinge & Company. Daar heeft zij zich ruim twee jaar gericht op het bemiddelen van ervaren professionals binnen de financiële en bancaire wereld.

Inèz is sparringpartner en coach voor kandidaten en treedt op als adviseur voor opdrachtgevers met betrekking tot werving- en selectieprocedures, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Machteld Honig heeft meer dan 15 jaar ervaring als jurist. Ze begon haar carrière bij NautaDutilh (Amsterdam) en werkte voor dat kantoor 2 jaar in New York. Na 5 jaar stapte zij over naar Stek Advocaten, waar zij 7 jaar werkte aan met name financiële en ondernemingsrechtelijke transacties. Daarna heeft zij ruime ervaring opgedaan als (interim) bedrijfsjurist in het bedrijfsleven en de bancaire sector.

Machteld houdt ervan om mensen te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden. Als ervaren jurist kan zij niet alleen goed inschatten welke kennis en vaardigheden vereist zijn bij het invullen van vacatures, maar ook welke aspecten van een functie belangrijk zijn voor kandidaten. Zij heeft zich per 1 januari 2019 aangesloten bij HDDN.

Sinds de afronding van zijn studie Nederlands recht is Michiel Donner actief binnen de juridische wereld. Michiel is gestart als juridisch consultant, maar hij heeft de meeste ervaring opgedaan binnen de juridische werving en selectie als recruiter en als executive search specialist.

Bij het werving & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People) is Michiel jaren werkzaam geweest als recruiter. Vervolgens heeft hij als executive search specialist voor Legal People veel kennis en ervaring opgedaan met het searchen van kandidaten voor ieder type juridische functie; van junior bedrijfsjuristen tot aan advocaat-partners op de meest uiteenlopende rechtsgebieden.

Door zijn netwerk en kennis van de juridische markt is Michiel zonder twijfel dé executive search specialist voor juridische functies in Nederland. Binnen HDDN Legal Search fungeert Michiel als eerste aanspreekpunt voor juristen en fiscalisten en zorgt hij ervoor dat de database van HDDN Legal Search altijd up-to-date is.