Over Ons

HDDN Legal Search richt zich specifiek op de bemiddeling van ervaren juridische professionals: in het bedrijfsleven, de advocatuur en bij de overheid. Zowel voor VASTE als voor INTERIM posities.

Alle drie zijn wij meester in de rechten met ruime werkervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en in de werving en selectie van professionals. Wij beschikken over een groot (juridisch) netwerk en hebben gedegen kennis van de juridische arbeids- en kandidatenmarkt. Hierdoor vinden wij snel en adequaat de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Sinds onze start in 2012 hebben we veel succesvolle plaatsingen mogen realiseren en dat blijven we graag vol enthousiasme doen.

Inèz den Nijs is haar loopbaan begonnen als advocaat arbeidsrecht bij Van Till Advocaten in Amsterdam. Naast haar juridische werkzaamheden was zij actief als bestuurslid van de Amsterdamse Jonge Balie binnen de nationale en internationale wereld van de advocatuur.

Na drie jaar als advocaat te hebben gewerkt is zij begonnen als consultant bij het juridische werving- & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People). Daar heeft zij vijf jaar lang een netwerk van contacten opgebouwd van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Haar klanten bevonden zich in de advocatuur, het bedrijfsleven en de overheid. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar het gerenommeerde werving & selectie bureau Ebbinge & Company. Daar heeft zij zich ruim twee jaar gericht op het bemiddelen van ervaren professionals binnen de financiële en bancaire wereld.

Inèz is sparringpartner en coach voor kandidaten en treedt op als adviseur voor opdrachtgevers met betrekking tot werving- en selectieprocedures, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Sinds de afronding van zijn studie Nederlands recht is Michiel Donner actief binnen de juridische wereld. Michiel is gestart als juridisch consultant, maar hij heeft de meeste ervaring opgedaan binnen de juridische werving en selectie als recruiter en als executive search specialist.

Bij het werving & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People) is Michiel jaren werkzaam geweest als recruiter. Vervolgens heeft hij als executive search specialist voor Legal People veel kennis en ervaring opgedaan met het searchen van kandidaten voor ieder type juridische functie; van junior bedrijfsjuristen tot aan advocaat-partners op de meest uiteenlopende rechtsgebieden.

Door zijn netwerk en kennis van de juridische markt is Michiel zonder twijfel dé executive search specialist voor juridische functies in Nederland. Binnen HDDN Legal Search fungeert Michiel als eerste aanspreekpunt voor juristen en fiscalisten en zorgt hij ervoor dat de database van HDDN Legal Search altijd up-to-date is.

Na afronding van zijn studie Rechten startte Robert in 2012 zijn loopbaan in de juridische werving en selectiewereld bij Legal People in Amsterdam. Daarna was hij actief als consultant bij Voxius en later bij het internationale werving- en selectiebureau Spencer Stuart. Hier was hij verantwoordelijk voor leiderschapsadvieswerk, cultuur assessments en het uitvoeren van executive searches op board level. In 2020 heeft Robert zich als partner aangesloten bij HDDN Legal Search en is daarmee weer terug in de juridische wereld, zijn vertrouwde bakermat.

Robert is ervaren in het begeleiden van advocatenkantoren, bedrijven en individuele juridische professionals. Gedurende talrijke searches en recruitment trajecten adviseerde hij kandidaten in de (vervolg) keuze voor ieder type juridische functie; van legal counsel en advocaten tot aan advocaat-partners en general counsel, binnen diverse rechtsgebieden. Robert haalt veel plezier en energie uit het maken van de juiste connectie tussen opdrachtgevers en kandidaten. Hij weet wat er nodig is om een duurzame verbinding tot stand te brengen. Enthousiasme, interesse, drive en zijn netwerk dragen eraan bij dat de samenwerking met Robert als plezierig en effectief wordt ervaren.