Over Ons


HDDN Legal Search is opgericht door Michiel Donner, Inèz den Nijs en Jornt Hoekstra. Oud-collega’s van elkaar, meesters in de rechten met ruim 20 jaar gecombineerde ervaring in de arbeidsbemiddeling en zeer gedreven om binnen de wereld van de juridische werving en selectie een verschil te maken met hun nieuwe concept van werven.

Al snel ontstond er een gedeelde visie over hoe de werving- en selectiebranche aan het veranderen is en hoe je daar als zakelijk dienstverlener op moet inspelen. Deze visie heeft geleid tot het opzetten van een nieuw wervingsbureau, waarbij het van belang was dat binnen de dienstverlening de volgende kernwaarden een belangrijke plaats zouden innemen: Kwaliteit, flexibiliteit, snelheid, eerlijkheid en persoonlijkheid.

Sinds Jornt Hoekstra als Career Service Officer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen) is gaan werken, bestaat HDDN uit Michiel Donner en Inèz den Nijs.

HDDN Legal Search richt zich met haar dienstverlening primair op de werving en selectie van ervaren juristen en fiscalisten voor de advocatuur, het bedrijfsleven en de overheid, voor zowel vaste als tijdelijke posities.

HDDN Legal Search

Inèz den Nijs is haar loopbaan begonnen als advocaat arbeidsrecht bij Van Till Advocaten in Amsterdam. Naast haar juridische werkzaamheden was zij actief als bestuurslid van de Amsterdamse Jonge Balie binnen de nationale en internationale wereld van de advocatuur. Na drie jaar als advocaat te heb...
Sinds de afronding van zijn studie Nederlands recht is Michiel Donner actief binnen de juridische wereld. Michiel is gestart als juridisch consultant, maar hij heeft de meeste ervaring opgedaan binnen de juridische werving en selectie als recruiter en als executive search specialist. Bij het we...