mr. Michiel Donner

Sinds de afronding van zijn studie Nederlands recht is Michiel Donner actief binnen de juridische wereld. Michiel is gestart als juridisch consultant, maar hij heeft de meeste ervaring opgedaan binnen de juridische werving en selectie als recruiter en als executive search specialist.

Bij het werving & selectiebureau Legal Work Force (onderdeel van Legal People) is Michiel jaren werkzaam geweest als recruiter. Vervolgens heeft hij als executive search specialist voor Legal People veel kennis en ervaring opgedaan met het searchen van kandidaten voor ieder type juridische functie; van junior bedrijfsjuristen tot aan advocaat-partners op de meest uiteenlopende rechtsgebieden.

Door zijn netwerk en kennis van de juridische markt is Michiel zonder twijfel dé executive search specialist voor juridische functies in Nederland. Binnen HDDN Legal Search fungeert Michiel als eerste aanspreekpunt voor juristen en fiscalisten en zorgt hij ervoor dat de database van HDDN Legal Search altijd up-to-date is.